Evet arkadaşlar bu benim ilk konum umarım beğenirsiniz işinize yarayacağını sanıyorum
Sesli chatte takılanlar bilir çok p..ç Adminler vardır ufacık şeyde ban atarlar gaglarlar sizi gıcık ederler sizde bu insanların canını sıkmak istersiniz tabikide mümkün ilk şimdi size üç tane yol sunucam...
1. ilk önce siteden bir görevlinin isminin başına işaretini koyup misafir girişinden girmeyi deneyin sitede bu açık varsa ilk şifreyi atlar ikinci şifreyi atarak tuturmaya çalışacaksınız imkansız değil tutabiliyor
2.bu en etkili yöntem olabilri o sitelerde genelde babacan ama bi o kadar kız düşkünü yaşlı dayılar vardır siteye girip o dayıyla alaka kurun olmazsa saf bulduğunuz herhangi bir adminle sonra msn almaya çalışın muhtemelen kız olduğunuza inandırırsanız verirler sonrada bir trojen serveri yutturmaya çalışın eğer yutarsa şifrelerini alırsınız ammaaa sakın trojeni ilk günden yollamayın sabredin 5-6 gün konuşun sizin temiz biri oludğunuza inansın
turojen için turkojan 4 önerim googleye yazarsanız indirme linki ve kullanımı mevcut...
3. Sitemiz adminlerinden olan bir arkadaşımızın yaptığı açık tarayıcı programı indirin program yardım bölümün var kullanımıda çok basit sitenin yazılım dilini işaretliyorsunuz sonrada sitenin ismini ordaki boşluğa yazıp tara diyorsunuz eğer açık bulunuyorsa sitede bu program işinize yarayabilir...
Evet arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur hatamız olduysa affedersiniz ama şunu bildirmeliyim ki arkadaşlar bu sitede rumuzu hacker olan bir çok arkadaş gördüm açtıkları konulara bakılırsa hackerlikten zerre anlamıyorlar şunu söylemeliyim ki (Ben lamerim lamerliğimide bilirim)